Add Your Heading Text Here

BUF­FET­LOUNAS 17.2.-21.2.

Her­kul­linen buf­fet­lounas arkisin klo 10.30–14.00 | 13,70€ / Elä­ke­läiset klo 13-14 11,70€

Buf­fet­lou­naamme sisältää raikkaan ja ruo­kaisan salaat­ti­buf­fetin, päivän keiton, kaksi läm­mintä pää­ruokaa lisuk­keineen, tuo­retta leipää, kahvin tai teen sekä ruo­ka­juo­maksi jää­veden. Lou­na­saikaan arkisin Mad Hopper oluet 1,5dl / 2,50€!

 

MAA­NANTAI

Samet­tinen kuk­ka­kaa­li­keitto (L,G)

Pane­roituja kala­leik­keitä (L) ja Kolmen sipulin majo­neesi (L,G)

Kant­ta­relli-jalo­to­fu­pasta (L)
Peru­na­mu­hennos (L,G)
Uuni­juu­rekset (L,G)

 

TIISTAI

Maa-arti­sok­ka­keitto (L,G)

Porsaan leik­keitä (L), Pennin chili-aiolia

Punainen curry thai-kas­vik­sista ja tofusta (V,G)

Peru­na­mu­hennos (L,G)

Bas­ma­ti­riisi (V,G)

 

KES­KI­VIIKKO

Perin­teinen liha­keitto (M,G)

Savu­lo­hi­laa­tikko (L,G) ja Myrt­tisen suo­la­kurkkua (L,G)

Avo­ka­do­ri­sotto (L,G)

Kahden kaalin gra­tiini (L,G)

Maa­lais­loh­ko­pe­ru­noita (V,G)

 

TORSTAI

Her­ne­keitto (V,G)

Naudan pan­nu­pihvit ja tummaa sipu­li­kas­ti­ketta (L,G)

Puna­juuri-aura­juus­to­kiusaus här­kik­sellä (L,G)

Peru­na­mu­hennos (L,G)

Paah­dettua paprikaa, kesä­kur­pitsaa ja papuja (V,G)

 

PER­JANTAI

Ker­mainen lohi­keitto (L,G)

Kos­ken­las­kijan liha-maka­ro­ni­laa­tikko (L)

Fala­fel­pyö­ry­köitä (V,G) ja mint­tu­jo­gurttia (L,G)

Paah­dettuja kas­viksia (L,G)

Kou­ru­rans­ka­laisia (V,G)



L=Laktoositon, G=Gluteeniton, V=Vegaani⁠nen⁠

Pidä­tämme oikeudet lou­nas­lis­tamme muutoksiin.

À la cartea saa­ta­villa klo 14.00 alkaen

Viisi Penniä – Hyvän maun puo­lesta jo vuo­desta 1956.

Läm­pi­mästi ter­ve­tuloa mauk­kaalle lounaalle!