Add Your Heading Text Here

BUF­FET­LOUNAS 17.3. - 21.3.

Her­kul­linen buf­fet­lounas arkisin klo 10.30–14.00 / 13,70 €  
Elä­ke­läiset klo 13-14 / 11,70 €

Buf­fet­lou­naamme sisältää raikkaan ja ruo­kaisan salaat­ti­buf­fetin, päivän keiton, kaksi läm­mintä pää­ruokaa lisuk­keineen, tuo­retta leipää, kahvin tai teen sekä ruo­ka­juo­maksi jää­veden. Lou­na­saikaan arkisin Mad Hopper oluet 1,5dl / 2,50 €!

UUTTA! Lou­nas­ni­pulla syöt hyvin ja säästät! Lue lisää täällä.

 

MAA­NANTAI 17.3.

Pehmeä puna­juu­ri­keitto (V,G) ja feta­juus­to­kerma (L,G)

Paah­dettua lohta (L,G) ja remou­la­de­kas­ti­ketta (L,G)

Sieni-kas­viscurry (V,G)

Peru­na­mu­hennos (L,G)

Bas­ma­ti­riisi (V,G)


TIISTAI 18.3.

Samet­tinen juus­to­keitto (L,G)

Wienin leike, sit­ruuna-anjo­visvoi (L)

Herk­kusie­ni­ri­sotto (L,G) ja paah­dettua voita (L,G)

Peru­na­mu­hennos (L,G)

Kou­ru­rans­ka­laisia (V,G) ja Pennin aiolia (L,G)


KES­KI­VIIKKO 19.3.

Savu­po­ro­keitto (L,G)

Kanan­poikaa vuo­hen­juus­to­kas­tik­keella (L,G) ja Paho­laisen hilloa (L,G)

Kas­vis­pihvit ja tsat­sikia (L,G)

Bas­ma­ti­riisi (V,G)

Tim­ja­mi­pe­runaa (V,G)

 

TORSTAI 20.3.

Her­ne­keitto (V,G)

Pan­nu­pihvit nau­dan­jau­he­li­hasta (L,G) ja pehmeä pip­pu­ri­kastike (L,G)

Vihreä kasvis-koo­koscurry (V,G)

Bas­ma­ti­riisi (V,G)

Peru­na­mu­hennos (L,G)


PER­JANTAI 21.3.

Ker­mainen lohi­keitto (L,G)

Yli­kypsää porsaan niskaa ja juu­reksia puna­vii­ni­kas­tik­keessa (L,G)

Juusto-kas­vis­täy­tetyt paprikat (L)

Paah­dettua perunaa (L)

Huna­jaiset uuni­juu­rekset (L,G)


L=Laktoositon, G=Gluteeniton, V=Vegaani⁠nen⁠

Pidä­tämme oikeudet lou­nas­lis­tamme muutoksiin.

À la cartea saa­ta­villa klo 14.00 alkaen.

Viisi Penniä – Hyvän maun puo­lesta jo vuo­desta 1956.

Läm­pi­mästi ter­ve­tuloa mauk­kaalle lounaalle!