Parsaviikot 9.4.-19.5.
Alkuun / starters
-
Hiiligrillattua parsaa | Chargrilled asparagus (L, G) 12,00 €
Rapeaksi paistettua pekonia, appelsiini-hollandaisekastiketta ja uppomuna
Crispy bacon, orange Hollandaise sauce and poached egg
Juomasuositus | Drink recommendation: Mad Hopper Poker Face Pils / Grand Calcaire Petit Chablis -
Sokerisuolattua lohta | Sugar salted salmon (M, G) 14,00 €
Marinoitua parsaa, kirkasta perunasalaattia ja piparjuurikreemiä
Marinated asparagus, potato salad and creamy horseradish mayonnaise
Juomasuositus | Drink recommendation: Mad Hopper Double Decker ESB / Leitz 4 Friends Riesling
Pääruokia / mains
-
Paahdettua lohta | Roasted salmon (L, G) 28,00 €
Kevyesti marinoitua parsaa, kukkakaali-tryffelipyree, varhaisperunaa
Lightly marinated asparagus, cauliflower-truffle puree, spring potatoes
Juomasuositus | drink recommendation: Mad Hopper Tipsy Summer Hefeweizen / Leitz 4 Friends Riesling -
Naudan sisäfileetä | Beef tenderloin (L, G) 36,00 €
Hiiligrillattua parsaa, ranskanperunat, Bearnaise-kastike
Chargrilled asparagus, french fries, Bearnaise sauce
Juomasuositus | drink recommendation: Mad Hopper Greenback APA / Valpolicella Ripasso Classico -
Kahden parsan risotto | Double asparagus risotto (L, G) 22,00 €
Sitruunavaahtoa, parmesan-juustoa ja uppomuna *risotto saatavilla vegaanisena*
Lemon foam, parmesan cheese and poached egg *available in vegan*
Juomasuositus | drink recommendation: Mad Hopper Hazy Bay NEPA / Leitz 4 Friends Rose Pinot Noir