Add Your Heading Text Here

BUF­FET­LOUNAS 31.3. - 4.4.

Her­kul­linen buf­fet­lounas arkisin klo 10.30–14.00 / 13,70 €  
Elä­ke­läiset klo 13-14 / 11,70 €

Buf­fet­lou­naamme sisältää raikkaan ja ruo­kaisan salaat­ti­buf­fetin, päivän keiton, kaksi läm­mintä pää­ruokaa lisuk­keineen, tuo­retta leipää, kahvin tai teen sekä ruo­ka­juo­maksi jää­veden. Lou­na­saikaan arkisin Mad Hopper oluet 1,5dl / 2,50 €!

UUTTA! Lou­nas­ni­pulla syöt hyvin ja säästät! Lue lisää täällä.

 

MAA­NANTAI 31.3.

Samet­tinen kuk­ka­kaa­li­keitto (L,G)

Uunissa paah­dettua sme­ta­na­kuor­ru­tettua meri­lohta (L,G)

Kant­ta­relli-jalo­to­fu­pasta (L)

Peru­na­mu­hennos (L,G)

Uuni­juu­rekset (L,G)

 

TIISTAI 1.4.

Maa-arti­sok­ka­keitto (L,G)

Porsaan leik­keitä (L) ja Pennin lempeän tulista chi­li­ma­jo­neesia (L,G)

Avo­ka­do­ri­sotto (L,G)

Peru­na­mu­hennos (L,G)

Kou­ru­rans­ka­laisia (V,G) ja Pennin aiolia (L,G)


KES­KI­VIIKKO 2.4.

Perin­teinen liha­keitto (L,G)

Pane­roituja broi­lerin sisä­fi­leitä (L) ja curry-man­go­ma­jo­neesia (L,G)

Punainen curry thai-kas­vik­sista ja tofusta (V,G)

Bas­ma­ti­riisi (L,G)

Kou­ru­rans­ka­laisia (V,G) ja Pennin aiolia (L,G)

 

TORSTAI 3.4.

Her­ne­keitto (V,G)

Perin­teinen nau­dan­li­ha­mureke ja hau­du­tettua sipulia (L,G)

Pasta arra­biata tofulla (L)

Peru­na­mu­hennos (L,G)

Hau­du­tettua ruusu­kaalia (V,G)


PER­JANTAI 4.4.

Ker­mainen lohi­keitto (L,G)

Kos­ken­las­kijan liha-maka­ro­ni­laa­tikko (L)

Sei­tan­lastuja ja kebab-kas­ti­ketta (L)

Bas­ma­ti­riisi (L,G)

Kou­ru­rans­ka­laisia (V,G) ja Pennin aiolia (L,G)



L=Laktoositon, G=Gluteeniton, V=Vegaani⁠nen⁠

Pidä­tämme oikeudet lou­nas­lis­tamme muutoksiin.

À la cartea saa­ta­villa klo 14.00 alkaen.

Viisi Penniä – Hyvän maun puo­lesta jo vuo­desta 1956.

Läm­pi­mästi ter­ve­tuloa mauk­kaalle lounaalle!