BUF­FET­LOUNAS 29.4.-3.5.2024

Her­kul­linen buf­fet­lounas arkisin klo 10.30–14.00 | 13,50 €. Take away -lounas 11,50€.

Buf­fet­lou­naamme sisältää raikkaan ja ruo­kaisan salaat­ti­buf­fetin, päivän keiton, kaksi läm­mintä pää­ruokaa lisuk­keineen, tuo­retta leipää, kahvin tai teen sekä ruo­ka­juo­maksi jää­veden. Lou­na­saikaan arkisin Mad Hopper oluet 1,5dl / 2€!

 

MAA­NANTAI

Par­sa­kaa­li­keitto (L,G)

Tuo­retta jää­meren seitiä tilli-val­ko­vii­ni­kas­tik­keella (L,G)

Mek­si­ko­lainen kas­vis­pihvi (V,G) ja chi­li­jo­gurttia (L,G)

Var­hais­pe­runaa (V,G)

Paah­dettua kuk­ka­kaalia ja vih­reitä papuja (V,G)

TIISTAI

Pork­ka­na­so­se­keitto (V,G) ja paah­dettuja kur­pit­san­sie­meniä (L,G)

Vil­ja­porsaan uuni­filee viher­pip­pu­ri­kas­tik­keella (L,G)

Pasta all’ arrab­biata tofulla (L)

Val­ko­sipuli-ker­ma­pe­runat (L,G)

Huna­ja­juu­reksia (V,G)

KES­KI­VIIKKO

Vap­pu­päivä. Ei lounasta.

Vap­pu­brunssit klo 11.00, 13.30 ja 16.00

TORSTAI

Her­ne­keitto (V,G)

Härän­li­ha­pyö­rykät kerma-pip­pu­ri­kas­tik­keessa (L,G)

Tuo­re­juus­tolla täy­tetyt pinaatti-kas­vis­pihvit (L,G)

Peru­na­mu­hennos (L,G)

Pals­ter­nakka-puna­juu­ri­gra­tiini (L,G)

PER­JANTAI

Ker­mainen lohi­keitto (L,G)

Bur­gundin pata härän­li­hasta (L,G)

Här­käpapu-kasvis wok (L)

Pilah­vi­riisi (V,G)

Mari­noitua ruusu­kaalia ja kir­sik­ka­to­maattia (V,G)



L=Laktoositon, G=Gluteeniton, V=Vegaani⁠nen⁠

Pidä­tämme oikeudet lou­nas­lis­tamme muutoksiin.

À la cartea saa­ta­villa klo 14.00 alkaen.

Viisi Penni – Hyvän maun puo­lesta jo vuo­desta 1956.

Läm­pi­mästi ter­ve­tuloa mauk­kaalle lounaalle!