Kun ammattitaito kohtaa oluen ja inspiraation

Ravintola Penni on sydän, sen yhtey­dessä oleva oma panimo, on sen sielu, ja siitä ammen­netaan ins­pi­raatio ja ideat myös keittiöön.

 

Ravin­to­lamme ruo­ka­lista on suun­ni­teltu pani­momme raik­kaiden juomien ympä­rille. Menun kes­kiössä ovat ruoan ja oluen maku­parit. Olemme halunneet hyö­dyntää myös olutta raaka-aineena keit­tiössä. Keit­tiö­mes­ta­rimme rehdit ja rennot annokset ovat täy­del­listä seuraa Mad Hopper Brewing⁠ oluiden kera. Meiltä voi tie­tysti noutaa sekä lounaan että ilta­menun annokset myös mukaan.

 

Tee pöy­tä­varaus ja tule kokemaan Viiden Pennin laa­dukas ruoka, oman panimon tuotteet sekä industriaali tunnelma.

Ter­ve­tuloa Penniin!

Lounas

 

Tar­joamme buf­fet­lou­nasta joka arki­päivä ma-pe klo 10.30 - 14.

Buf­fet­lou­naamme sisältää raikkaan ja ruo­kaisan salaat­ti­buf­fetin, päivän keiton, kaksi läm­mintä pää­ruokaa lisuk­keineen, tuo­retta leipää, kahvin tai teen sekä ruo­ka­juo­maksi jääveden.

Katso viikon lounas menu täältä.

 

 

Monia tapoja uusiin elämyksiin

Tee pöy­tä­varaus ja tule kokemaan Pennin uudet herkut, oman panimon tuotteet sekä industriaali tun­nelma. Jos et ole oluen ystävä, tutustu cocktail- sekä vii­ni­lis­toi­himme, jotka olemme koonneet niin ikään ylpey­dellä sinua varten. Olemme varmoja, että käyntisi ei jää yhteen kertaan!

Meiltä voi tie­tysti noutaa sekä lounaan että ilta­menun annokset myös mukaan. Lisäksi Foodora ja Wolt kul­jet­tavat iltaisin ruoat kotiin!