Add Your Heading Text Here

ISÄNPÄIVÄN BRUNSSI

Sunnuntaina 10.11.2024

Kattaukset: 12.00 ja 14.30

Brunssi 36 € / henkilö, lapset 2-12v 1,50 € / ikävuosi

Alkuruokapöydästä:

Kauden viher­sa­laattia & Pennin samet­tista sinap­pi­kas­ti­ketta (V, G)

Hel­mi­mozza­rellaa, kir­sik­ka­to­maatteja ja tuo­retta basi­likaa (L, G)

Rapucae­sar­sa­laatti (L, G)

Lohi­mousse oman keittiön savu­lo­hesta (L, G)

Mari­noituja kauden juu­reksia (V, G)

Kreik­ka­lainen salaatti (L, G)

Huna­ja­paah­dettua porsaan niskaa, mari­noitua puna­si­pulia ja tuo­reo­me­na­kas­ti­ketta (L)

Ruis­nappeja savu­po­ro­täyt­teellä (L)

Met­sä­sie­ni­sa­laatti (L, G)

Pennin kirkas coleslaw (V, G)

Kolme kaalin kas­vis­pii­rakka (L)

Luo­mu­ha­pan­juu­ri­leipää, meri­suo­lattua voita ja talon yrttivalkosipulituorejuustoa

Pääruoat lautaselta:

Valitse mie­leisesi pääruoka

* * *

Kara­mel­li­soitua vil­lisian niskaa, val­ko­sipuli-ker­ma­pe­runaa, viher­pip­pu­ri­kas­ti­ketta ja tuo­repapu-peko­ni­paistoa (L, G)

* * *

Pennin omassa keit­tiössä savus­tettua lohta, sit­ruuna-perunaa, paah­dettuja juu­reksia, kan­ta­rel­li­kas­ti­ketta ja her­ne­py­reetä (L, G)

* * *

Quorn-fileetä sesongin kasvis-peru­na­pe­dillä, hau­du­tettuja vih­reitä papuja, ker­maista yrt­ti­kas­ti­ketta ja pork­ka­na­py­reetä (V, G)

Jälkiruokapöydästä:

Oman keittiön tuo­reita kor­va­puusteja (L)

Per­sik­ka­mousse (L, G)

Pork­ka­na­kakku (L, G)

Kark­ki­buffet

Kahvia ja teetä

Juomaksi:

Omena- & appelsiinimehua

Pennin jää­teetä